Ribe Motion

Løbeklub og sociale arrangementer i Ribe

1. Afholdte arrangementer

Den 10.1.2023 var der sæsonstart, hvor såvel nye som gamle medlemmer blev budt velkommen til en ny sæson. 
 

2. Planlagte arrangementer

Som tidligere meldt ud afholdes Frøs Tulipanløb den 24.5.2023. Her bliver der brug for alle gode kræfter til forskellige opgaver. Så tag din ægtefælle, en god ven eller naboen med denne dag.
Der bliver brug for alle. Hvis du/I ønsker at hjælpe så skriv til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I lighed med sidste år afholdes et Åbent Hus arrangement den 6.6.2023, hvor klubben serverer grillpølser, vand mv. Merete, Grethe Bruntse og Grethe K. Kjær har tilbudt deres assistance ved dette arrangement. 

Stafet for Livet afholdes den 9. og 10. september 2023 på Haulundvej 3. Jeannette Justin er tovholder for et RIMO Hold. Klubben betaler tilmeldingsgebyr for medlemmer. 

3. Nyt fra Socialudvalget

Dato for klubfest er fastsat til fredag den 6.10.2023. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Lysaften afholdes tirsdag den 14.11.2023 som afslutning af programmer.

Tirsdag den 19.12.2023 er der Nisseløb/Nissegang, hvor der også serveres juleglögg og æbleskiver, og hvor vi alle ønsker hinanden en glædelig jul.

4. Nyt fra bestyrelsen

Bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler kontingent fra og med 2023. Dette gælder således også for bestyrelsesmedlemmer og instruktører. 

Bestyrelsen arbejder med en idé om at lave et tilbud til byens mange turister om at komme og løbe gratis i klubben. Ideen er at der skal laves en folder, som lægges ud på byens overnatningssteder. Det giver os ikke direkte nye medlemmer, men det kan være med til at give klubben god omtale i byen. 
Der arbejdes også med en idé om, at klubben forsøger at rette henvendelse til ensomme unge med opfordring til at komme og løbe i klubben. Ensomhed er et tema, som er meget oppe i tiden.


Mange påskehilsner

Bestyrelsen i RIMO

Vi har en længere periode haft nedbrud på hjemmesiden. Det gav en oplagt mulighed til at opdatere og modernisere vores 7 år gamle hjemmeside. 

Vi er derfor glade for at kunne byde alle velkommen på vores nye hjemmeside. 

På hjemmesiden finder du informationer om foreningen herunder vedtægter, kontaktoplysninger på instruktører samt bestyrelse, læse mere om vores løbeprogrammer samt melde dig ind i Ribe Motion. 

Har du spørgsmål eller idéer er du hjertelig velkommen til at kontakte os her.

Kontakt os

Ribe Motion
Haulundvej 3
6760 Ribe

Telefon: 23693606
E-mail: info@ribemotion.dk
Kontaktformular
Find os på facebook

Kontonr. til betaling af kontingent: 9738 2058251 eller mobilpay nr. 481342